Dit zijn wij

Alex & Yvette

ons Verhaal

Leuk dat je even kijkt wie wij zijn!

Wij zijn Yvette en Alex Kaper, de initiatiefnemers en oprichters van Kaper & Bier! Kaper & Bier is letterlijk ontstaan aan onze keukentafel onder het genot van een biertje. 

Yvette komt oorspronkelijk uit Friesland en heeft haar jeugd vooral veel tijd doorgebracht op en om het water. Ze is dan ook een echte Friese waterrat. Het ondernemen zit haar wel in het bloed, veel van haar familieleden zijn of waren ondernemers. 

Geboren en getogen op de Veluwe is Alex Kaper al vanaf 1992 in de recreatie branche werkzaam. Bijna letterlijk opgegroeid in de bossen van de Veluwe, is de kennis van de omgeving gigantisch. 

Waarom Kaper & Bier?

Het idee ontstond in het najaar van 2020 toen het hele land in 2de lockdown ging. Ook wij waren meer thuis en hadden dus extra tijd om te genieten van mooie speicaalbieren. Een biertje drinken is voor ons beleving! Er is zo veel keus, er is zo veel smaak. Er zijn zo veel verhalen van brouwers en brouwerijen.

Of we nu lekker samen bij een vuurtje zitten, met vrienden aan het borrelen zijn of aan het BBQ-en zijn, bier hoort er voor ons bij. We zijn avontuurlijk ingesteld en zijn altijd opzoek naar nieuwe avonturen en ontdekkingen. De wereld van het bier zit vol verhalen, smaken en avonturen om te ontdekken. Er is zo veel te proberen en te proeven. Om meer mensen te laten (mee-) genieten van mooie speciaal bieren zijn we onze webshop begonnen. Puur uit passie.

Laten we samen mooie bieren en verhalen ontdekken!

 

Proost, Op het leven! 

Alex & Yvette