Dit zijn wij

Alex & Yvette

ons Verhaal

Leuk dat je even kijkt wie wij zijn!

Wij zijn Yvette en Alex Kaper, de initiatiefnemers en oprichters van Kaper & Bier! Kaper & Bier is letterlijk ontstaan aan onze keukentafel onder het genot van een biertje. 

Yvette komt oorspronkelijk uit Friesland en heeft haar jeugd vooral veel tijd doorgebracht op en om het water. Ze is dan ook een echte Friese waterrat. Het ondernemen zit haar wel in het bloed, veel van haar familieleden zijn of waren ondernemers. 

Geboren en getogen op de Veluwe is Alex Kaper al vanaf 1992 in de recreatie branche werkzaam. Bijna letterlijk opgegroeid in de bossen van de Veluwe, is de kennis van de omgeving gigantisch. 

Waarom Kaper & Bier?

Het idee ontstond in het najaar van 2020 toen het hele land in 2de lockdown ging. Ook wij waren meer thuis en genoten van de biertjes die we dronken. Een biertje drinken is voor ons beleving! Of we nu een kampvuur maken of aan het BBQ-en zijn, bier hoort er voor ons bij. We zijn avontuurlijk ingesteld en dat past perfect bij bier. Om meer mensen te laten genieten van mooie speciaal bieren zijn we onze webshop begonnen. Puur uit passie.

Onze insteek is dat we onze website bezoekers ook wat mee willen geven over de speciaal bieren. Denk hierbij aan online proeverijen, uitleg in video’s, brouwerij bezoeken e.d. 

Wij drinken graag een biertje aan onze keukentafel en daarbij is iedereen welkom. Drink jij een overheerlijke biertje mee met ons? 

Proost! Op het leven!