Bierpakketten speciaalbier

Helaas gaat Kaper & Bier stoppen. Wil je nog een bestelling plaatsen? Wees dan snel, want OP=OP! Alle bierpakketten gaan met 25% korting weg. De korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje.

In de online bierwinkel van Kaper & Bier ontdek je allerlei bierpakketten. De bierpakketten worden met zorg samengesteld zodat jij thuis kunt genieten van een eigen bierproeverij met speciaalbier. De pakketten bestaan uit bieren die overeenkomen én uit bieren die verschillen, zodat jij ze goed met elkaar kunt vergelijken. Zo ontdek je welke bieren jij het lekkerst vindt. Het assortiment bestaat uit bieren vanuit Nederland, België, Frankrijk, Spanje en nog veel meer! Ook kun je verschillende bierstijlen, brouwerijen en alcoholpercentages vinden. Zo is er voor ieder wat wils. Proost!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bierpakketten met speciaalbier kiezen

In de online bierwinkel van Kaper & Bier kun je allerlei bierpakketten kiezen. Daarnaast verkopen we ook losse biertjes. Je kunt filteren op bierstijlen, brouwerijen, landen en alcoholpercentages.

Ook kun je verschillende maandpakketten vinden. Deze pakketten worden met liefde en zorg samengesteld door onszelf. In deze pakketten worden bieren gecombineerd die overeenkomen qua smaak, maar ook bieren die verschillen. Zo is er bijvoorbeeld een pakket met 4 bieren van 3 brouwerijen, zodat je kunt ontdekken welk biertje je van welke brouwerij het lekkerst vindt.

Bierproeverij thuis met bierpakket van Kaper & Bier

Wij van Kaper & Bier vinden het belangrijk dat jij thuis heerlijk kunt genieten van speciaalbier. Daarom hebben we met zorg allerlei pakketten samengesteld zodat jij thuis kunt proeven. Bij een proeverij leer je veel nieuwe facetten van bier kennen. Daarbij kun je beoordelen wat je ruikt, wat je proeft en welke smaakaccociaties je hebt. Noteer deze smaaknotities en leer welke bierstijlen het beste bij jou passen!

Wij zouden je aanraden om met lichte biertjes te beginnen. Zo hebben we bijvoorbeeld een Blond pakket voor je samengesteld met lichte blonde smaken. Zo kun je het bier proeven rustig opbouwen en steeds meer bieren gaan ontdekken.

Bierproeverij mét biersommelier

Met de bierpakketten van Kaper & Bier kun je thuis een bierproeverij organiseren, maar wij bieden ook een bierproeverij mét biersommelier op locatie. Dit doen wij in samenwerking met Adventure Veluwe.

''Bier is wat ons betreft één van de mooiste producten ter wereld. Geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is met de 4 basis ingrediënten: water, mout, hop en gist.''

Ware bierbeleving

Iedere proeverij is uniek en een ware bierbeleving met onze eigen biersommelier Kees. Kees neemt jullie mee door de wereld van het speciaalbier en laat jullie 5 proefglaasjes proeven. De duur van een proeverij is +/- 1,5 uur.

Biersommelier Kees

Kees zijn interesse voor bieren begon in de jaren 70 tijdens zijn opleiding als levensmiddelentechnoloog. Hij studeerde af met een specialisatie in Brouwerijtechnologie. Hij heeft zich in de loop der jaren verder bekwaamd door vele studies te volgen, veel bier brevetten te behalen door het volgen van cursussen en het veelvuldig bezoeken van brouwerijen en biermusea.

De bekroning op al zijn activiteiten werd behaald in september 2019 door met succes zijn opleiding Biersommelier af te sluiten met het behalen van zijn diploma bij Doemens in Duitsland.

Die kennis deelt hij graag met jullie tijdens deze unieke bierproeverij!

Title of the document

Levering bierpakketten speciaalbier

Voor de levering van de bierpakketten geldt een verzendprijs van €6,95. Bij een bestelling van meer dan €50,- is de verzending gratis. De pakketten worden binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd. Wij pakken de pakketjes met veel liefde in, zodat jij thuis heerlijk kan genieten van een geweldig bierpakket!

Hieronder kun je je trouwens inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan krijg je 10% korting op je eerste bestelling. Proost!

Deze website gebruikt cookies voor een betere website ervaring. Door onze site te bekijken gaan je akkoord met het gebruik van onze cookies.